Hustyper

fukishus-planEt nyt hus kræver at du gør dig en masse overvejelser over husets arkitektur og udtryk. Det er en vigtig fase som vi naturligvis hjælper dig med. Arkitekturen er mindst lige så vigtig som en endelige indretning er det senere i processen. Vi står klar til at tegne dit hus i den stilart der passer til dig. Hos os er der ikke nogen standard arkitektur. Vi laver alt fra valmede sommerhuse i træ til fler-etagers funkishuse i beton, og alt derimellem. I og med vi er en dansk tegnestue, er vi naturligvis inspireret af moderne dansk design, som tit skinner igennem.

Hvilken arkitektur ønsker du?

Start med et indledende møde med os, så vi sammen kan lægge de overordnede linjer for dit hus byggeri, hvad enten det er moderne fladt tag, gesims, sadeltag eller et valmet tag.

Vi både tegner, visualiserer og realiserer dine planer

Vi både tegner, visualiserer og realiserer dine byggeplaner. Er du i tvivl om noget vil virke, vil vi kunne hjælpe med at 3D-visualisere.

Casatotal har masser af energi og ideer til at supplere op på dine ideer, og vi giver dig ro og overblik i byggeprocessen.

Kontakt os uforpligtende

Ring 31 21 22 20

Et lille udpluk af vores tidligere projekter