Klassisk

De klassiske huse er de kendte og meget populære huse med valmet tag, med et udhæng der beskytter huset fra solens stråler og når det regner. Den klassiske stil går igen i længehuset og vinkelhuset.

Længehus

tværsnit
Længehuset er et af de mest byggede hustyper og det er langt fra en tilfældighed. Grunden er simpel; det er priseffektivt. Det er relativt simpelt at arkitekttegne, simpelt at bygge med kortere byggetid med lavere materialeomkostninger. Dertil kommer at det er lettere at vedligeholde. Den simple rektangulære form og også let at få placeret på din grund. Et længehus er også let at lave tilbygninger til, så selv om dine behov ændrer sig kan huset følge med.

Vinkelhus


Vinkelhuset danner oftest rammen om udeaktiviteter når der laves en terasse i vinklens inderside. Huset laver så læ på terassen. Derfor er stuen også ofte placeret i vinklens inderside så der er forbindelse med indeliv og udeliv. Vinkelhuset blev først rigtigt populært i 1960erne, og har været det lige siden. Faktisk er vinkelhuset et længehus med tilbygning, så i takt med behovet for mere plads, er mange længehuse blevet lavet om til vinkelhuse, gennem årene.

Renovering af klassiske huse

Har du allerede et klassisk hus, kan vi hjælpe med at renovere det eller lave en tilbygning, så du får et mere tidssvarende hus, der passer bedre til dine behov.

Kontakt os uforpligtende om nyt klassisk hus

Ring 31 21 22 20