Funkis hus som nybyg eller tilbygning

Funkis navnet stammer fra funktionalisme der beskriver en arkitektonisk drejning der fandt sted efter første verdenskrig. Funkisvillaerne er blevet mere og mere populære på grund af de rene linier og stramme stil. Med andre ord er funkisstilen er moderne arkitektonisk fornyelse af det velkendte parcelhus. Det flade tag give rene linier og det stringente udtryk giver det elegante og stilsikre huse. Med en funkis villa får du et smukt og tidløst design med det enkle udtryk som du finder i meget dansk design.

I funkis er der en del muligheder da funkis både dækker over huse i et plan og huse i to plan og taget kan være både fladt og med ensidig taghældning.

Tilbygning i funkis stil

Vi laver naturligvis også tilbygninger i funkis stil. Det er vigtigt at ramme stemningen af det eksisterende hus hvad enten hovedhuset er i funkistil eller ej.

Lave eksiterende parcelhus om til funkis hus

Vi renoverer også eksisterende huse og laver deres udtryk om til funkis hus. Har dit hus brug for en tag-renovering, er funkis en mulighed for at renovere taget. Læs mere om renovering her. Når du får lavet en ensidig tagløsning, vil dit hus få et mere moderne udtryk som vil give en ekstra arkitektonisk dimension til dit klassiske parcelhus. Ønsker du et mere enkelt design, er funkis en mulighed.

Kontakt os nu og hør nærmere om dine funkis muligheder

Det betyder vi kan arkitekttegne et spændende funkis hus lige efter jeres ønsker og behov. Overvejer du et funkis hus, så kontakt os uforpligtende. Vi arkitekttegner og bygger funkishuse lige efter dine ønsker og behov.

Ring 31 21 22 20

Aakirkeby funkishus koncept