Sommerhus

Casatotal tegner og bygger individuelle sommerhuse efter dine ønsker og dine behov. Vores moderne sommerhuse er arkitekttegnede til typehuspriser. Når du overvejer at bygge et nyt sommerhus skal du overveje hvor veldisponeret pladsen er i huset. Der skal være plads til luksus og fritidshuset skal være komfortabelt at være i, både ude og inde. Et velovervejet sommerhus får dig til at føle dig hjemme og du vil kunne slappe af. Et godt sommerhus skal invitere til afslapning.

Vi tegner og bygger dit sommerhus med fast budget. Så enkelt er det. Ligger sommerhuset der allerede, så har det måske blot brug for at blive renoveret eller har du brug for mere plads, så kan vi lave en tilbygning til dit sommerhus.

grundplan-banner

Overvejelser når du bygger sommerhus

En lille checkliste du kan gå igennem for at være sikker på at have tænkt på de vigtigste elementer i et sommerhus.

Du skal holde fri, når du har fri

Når du tager i sommerhus skal der også være tid. At tage i sommerhus skal handle om at lade batterierne op og lade tiden være din egen. Med et fritidshus fra Casatotal får du tiden til at gøre hvad du gerne selv vil, når du er afsted. Mens vi ikke kan sørge for at du får mere fri, kan vi sørge for at din tid i fritidshuset går med andet end reparationer, ombygninger og andet vedlighold.

Du bestemmer alt ved fritidhuset

Vi tegner og bygger dit sommerhus helt efter dit hoved så det passer. Du bestemmer faktisk helt fra starten til du står med nøglen i hånden. Kun du ved hvordan det færdige hus kommer til at se ud. Vi har lavet masser af tegninger af sommerhuse før og har masser af inspiration og gode tips til at kommer sikkert i mål med et sommerhus du kommer til at elske.

Vi er alle forskellige

Nogle af Casatotal kunderne vil have et minimalisktisk sommerhus hvor tiden næsten går i stå og der er tid til at fordybe sig i en god bog eller bare slappe af i rolige omgivelser. Andre Casatotal kunder skal have plads til ungerne, motorcyklen og en masse mountainbikes, mens andre går op i spa bad og sauna.

Kontakt os nu og hør nærmere om dine sommerhusmuligheder

Vi kan arkitekttegne et spændende sommerhus lige dine ønsker og behov. Overvejer du et sommerhus, så kontakt os uforpligtende. Vi arkitekttegner og bygger dit sommerhus med fast budget. Vi klarer også tilladelser og alle de andre paktiske opgaver der er ved nybyggeri.

Ring 31 21 22 20