Erhvervsbyggeri

Nybyg, tilbygning og renovering af erhvervsejendomme

Casatotal har en masse erfaring indenfor byggeri af alle typer erhvervsejendomme. Lige fra administration til lager og showrooms.

Casatotal kan som totalentreprenør i samarbejde med kunden projektere og udføre alle former for erhvervsbyggeri. Vi kan bidrage til jeres projekt lige fra starten og vores erfaring med at tegne og bygge erhvervsejendomme er en gunstig parameter når I skal bygge nyt eller skal have renoveret eller udvidet jeres eksisterende bygning.

Vi kan være med hele vejen fra de første ideer og lave tegnings udkast, hjælpe med placering af bygninger og ikke mindst med en effektiv myndighedsbehandling. Vores projektering leder direkte til opførsel af jeres industriegndom.

Casatotal er professionelle hele vejen og derfor har du garanti for at:

landbrugsegendom-tværsnit

I overtager med andre ord et byggeri med kvaliteten i orden og at I kan koncentrere jer om produktionen straks efter ibrugtagning. Netop vores erfaring indenfor erhvervsbyggeri gør at I får et byggeri der lever op til nutidens og fremtidens krav, både jeres og myndighedernes.

Når I bygger kræver det indsigt for at ‘ramme rigtigt’. Casatotal har forståelse for de fysiske rammer og aktetiktur der kræves for at drive en effektiv virksomhed.

Vi har kontakterne i orden

Gennem vores effektive netværk, skaber Casatotal trygge rammer for at jeres renovering eller byggeri er fagligt og økonomiske forsvarligt udført.

Kontakt os uforpligtende

Overvejer I en renovering, en tilbygning eller et nybyggeri, så kontakt os og få et professionelt input. Det er uforpligtende og kan bidrage med ny inspiration og vigtige råd. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå jeres ideer.

Ring 31 21 22 20

Vanløse Ligkistemagasin

Køge erhvervslokaler (300km2 tilbygning og energirenovering)

 Projektering af produktionshal og nye kontor arealer