Lavenergi hus til en fast pris

Med casatotal kan du få tegnet og bygget et energioptimeret hus, hvor du kender prisen lige fra starten. Har du et eksisterende hus, kan vi renovere det så også det drager fordel af en bedre energiprofil. Vi kan tegne huse der lever op til de mange miljøkrav der findes i bygningsreglementet. Skiftet til et lavenergihus vil kunne mærkes drastisk på varmeregningen fordi hele huset arbejder for at holde forbruget nede.

energi-transp

Lavenergihus vil nedbringe dit energiforbrug

Når du bygger et miljøhus, vil du som boligejer påtage dig ansvar for at minimere påvirkningen af miljøet. De fleste huse vi bygger vil kunne betegnes som miljøhuse, ikke mindst fordi det giver tilfredse kunder. Men vi kan i tegning og udførsel sætte særlig fokus på energien, og sikre lave driftsomkostninger.

Lavenergihuse er mere værd – også ved salg

En analyse lavet af EDC viser at i de 400 områder de har undersøgt, viser at jo bedre energi et hus har, jo højere bliver salgsprisen. Oveni værdiforøgelsen kommer de løbende besparelser på el, varme og vand, som letter salget af huset. Når to huse har ens forhold – stand, størrelse og beliggenhed, vil energioptimeringen være den afgørende faktor for salget og prisen. Det er dejligt at bo i et lavenergihus, og det er også lettere at sælge. Derfor er et lavenergihus fra casatotal en sund investering.

Faktorer der er værd at tænke over i lavenergihuse

Energirenovering af eksisterende hus

Bygger du om eller laver en tilbygning så er det ofte en rigtig god idé at tænke energi ind i projektet. Det er typisk ikke muligt at lave et gammelt hus om til et lavenergihus, men du kan reducere din varmeregning betragteligt og kan forbedre dit indeklima. Læs mere om renovering her.

Energirigtig tilbygning

Ved tilbygninger er energien også vigtig – det svage punkt er ofte overgangen mellem den nye og den gamle bygning. Derfor er det ikke bare vigtigt at lave en energirigtig tilbygning, men også tænke på sammenspillet med den eksisterende bygning.  Læs mere om tilbygninger her.

Kontakt os

Vi har konkrete ideer som kan inspirere dig til dit valg af lavenergi hus. Kontakt os for yderlige materiale om arkitekttegnede lavenergihuse til typehuspriser.

Ring 31 21 22 20

Lavfenergi huse