Om Casatotal

Vi fokuserer altid på, at give dig løsninger som både DU og vi kan være stolte af. Vi udfører alle vores opgaver og sans for detaljen og med stor faglig stolthed. Vi baserer vores byggeprojekter på stolte gamle håndværkprincipper kombineret med den nyeste viden indenfor materialer og byggeteknikker – så du er sikker på at komme sikkert i hus.

Vi er en professionel totalentreprenør med base i Karlslunde. Manden bag er Brian Sillemann som er arkitekt og bygningskonstruktør m.a.k.

Med en masse års erfaring med at tegne og bygge, er vi i stand til at løse næsten alle slags opgaver indenfor al slags arkitektur og alle byggeteknikker.

Vi tegner og bygger både stort og småt for både privatkunder og erhvervskunder i hele Danmark og i det sydlige Sverige.

Vi hjælper med alt i processen

Vi kan hjælpe med alle slags opgaver når du skal bygge. Lige fra tilbyg, nybyg, renovering og erhvervsbyggeri til relevante ansøgninger, indhentning af byggetilladelse. Indhentning af byggetilladelse kræver oftest tegninger i plan, snit og facader, statiske beregninger, konstruktionsbeskrivelse, beregning af u-værdier, byggehøjder, bebyggelsesprocent o.l. Alt sammen noget vi er eksperter i.

Forsikring

Vi er naturligvis forsikrede: Prof.Ansvar forsikring: Topdanmark,

Her bor Casatotal

Herunder på kortet kan du se vores placering. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os nu og hør nærmere om dine byggemuligheder

Du er derfor altid velkommen til, at kontakte os og fortælle nærmere om din opgave – naturligvis helt uforpligtende – og få et gratis tilbud.

Ring 31 21 22 20