Renovering

Skal du have renoveret din ejendom, dit hus eller dit rækkehus, så kan vi hjælpe dig hele vejen igennem. Vi styrer projektet under renovationen af dit hus. Vi kan bistå til renovering at alle slags huse, lige fra industribygninger til fritidshuse.

Efterisolering er en populær renoverings opgave

Vi specialiserer os i efterisolering af alle typer bygninger, lige fra rækkehuse til etage ejendomme. Det er en populær måde at både mindske varmeregningen og forøge værdien af dit hus. Med andre ord er der som regel rigtig god fornuft i at efterisolere. Vinteren kan godt byde på store varmeregninger og kolde gulve. Med efterisolering mindsker du generne fra vinterkulden. Efterisolering kan udføres både udefra og indefra – det kommer an på den aktuelle bygning.

Forbedret isolering vil nedbringe dit energiforbrug

Når du energirenoverer dit hus, vil du som boligejer påtage dig ansvar for at minimere påvirkningen af miljøet. De fleste huse vi energirenoverer vil bagefter kunne betegnes som lavenergihuse. Vi kan i vores akritekttegning og udførslen sætte særlig fokus på energien, og sikre lavere driftsomkostninger end du har i dag. Det er generelt også lettere at sælge et hus med styr på energien.

Alle slags renoveringsopgaver udføres

Uanset hvad din renoveringsopgave går ud på så kan vi hjælpe dig i mål med opgaven. Vi udfører også udbedring af forsikrings skader. Her er nogen at de opgaver vi typiske kommer ud for når vi skal hjælpe med at renovere:

Nyt udtryk eller behold det gamle

Vi laver renoveringer til alle hus typer, hvad enten det er funkis huslavenergi hussommerhus eller klassisk hus. Materialerne strækker sig lige fra træ over i glas og videre til beton, så vi kan lave en renovering af dit hus uanset hvad dit hus er lavet af. Vi kan bebeholde det oprindelige udtryk eller gå i en ny retning så som at lave flat tag på et klassisk hus, så det kommer til at være et funkis hus.

Nogle af vores mange tilfredse kunder

“Vi kan varmt anbefale Casatotal.Vi købte et gammelt 70´er hus som skulle total renoveres. Vi valgte Casatotal til at stå for hele entreprisen, og det har vi ikke et sekund fortrudt. Alt forløb som det skulle. Casatotal lavede tegninger, elplaner, arbejdsbeskrivelser, og alt sammen blev fuldt til punkt og prikke.

De håndværkere der blev sat på projektet var professionelle og dygtige. Casatotal holdte dem i stram snor, og var dagligt i huset, for at se om alt forløb som det skulle.

Brian og Casatotal får 5 ud af 5 stjerner fra os.

Med venlig hilsen
Jacob og Camilla”

Kontakt os uforpligtende om din renovering

Ring 31 21 22 20

Udvendig isolering af hus med tagetage

Renovering af badeværelser

Ny opført funkis carport

Totalrenovering ældre villa til nutidig funkis villa

Totalrenovering villa fra 70erne

Div. renoveringer