Tilbygning

Der stilles i dag store krav til plads og funktioner i huse. Krav der ikke eksisterede for blot få år siden.

En tilbygning betyder at der kan tilføjes funktionalitet til huset. Betyder en ombygning at der bliver flere kvadratmeter i huset, så kræver de en byggetilladelse fra kommunen. Inden projektstart finder vi ud af om dine ønsker kan realiseres. Bebyggelsesprocenten skal kontrolleres for at se om du må tilføje de planlagte kvadratmeter. Når du bygger til, så er der en del love og krav der skal overholdes. Det kan være forhold såsom at din tilbygning skal isoleres som var det nybyg.

Arkitektur og materialevalg

Når en ny og en gammel konstruktion sættes sammen kan det godt være svært at få den til at hænge sammen visuelt. Aktetiktonisk kan du enten få tilbygningen til at ligne den eksisterende bygning eller at få den til at være markant anderledes. Med de materialer vi bruger i dag kan det godt være svært at få det samme udtryk i gamle huse. Derfor kan det være en løsning at få tilbygning til at være væsentlig anderledes, men stadig passe til den eksisterende bygning.

Vi laver tilbygninger til alle hus typer, hvad enten det er funkis hus, lavenergi hus, sommerhus eller klassisk hus. Materialerne strækker sig lige fra træ over i glas og videre til beton, så vi kan lave en tilbygning til dig uanset hvad dit hus er lavet af.

Indretning og placering

En af de første overvejelser er placeringen af din tilbygning. Er der tale om en forlængelse af huset eller måske en vinkel? Husets placering på grunden kan diktere den ene løsning frem for den anden. Andre gange er det indretningen af det eksisterende hus der afgør hvordan tilbygningen skal placeres.

Kontakt os uforpligtende

Overvejer I en tilbygning, renovering eller et nybyggeri, så kontakt os og få et professionelt input. Det er uforpligtende og kan bidrage med ny inspiration og vigtige råd. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå jeres ideer.

Én af vores mange tilfredse kunder

“Vi har i forbindelse med ombygning/ tilbygning af vores byhus fra 1844 valgt CasaTotal.Brian Sillemann stod for tegning, projektstyring, alt kontakt til myndighederne samt de forskellige involverede håndværkere og vi var og er stadigvæk fuldt tilfreds med resultatet.

Tilbygningen spiller godt sammen med det gamle hus og specielt indvendigt har vi fået et arkitektonisk flot sammenspil mellem den gammel ydermur fra 1844 og den moderne tilbygning.

På de første indledende møder har vi bedt Brian om at drage så meget som muligt udnytte af husets beliggenhed og udsigt og vi har i dag et 60 kvm stort køkken/ alrum /stue med glaspartier, som er bedre end de vi havde ventet.

Brian har også tænkt helhedsindtrykket ind, sådan at tilbygning falder super godt ind. Vi har kun fået positive tilbagemeldning fra famile og venner. I det daglige fungerer huset og den ombyggede rumopdeling rigtigt godt.

For os var det meget vigtigt at få en god dialog med Brian og at vi følte os trygge med de sammenarbejdspartnere, han valgte. Og det har vi fået. Vi har allerde anbefalet både muremesteren og elektrikeren videre og bruger dem selv stadigvæk i dag, når vi har småting der skal laves ved huset og garagen.”

Ring 31 21 22 20

Tidligere projekter